Dette reisemålet har stengt for sesongen. Rett før sesongen starter igjen kommer siden til å bli oppdatert med informasjon om utflukter, trefftider etc.

Rethymnon

Rethymnon er en mellomstor gresk by, med vakker beliggenhet på en odde på nordkysten. Promenaden med fine restauranter og utendørskafeer er populære blant både turister og lokalbefolkningen. Det er mange turister her, spesielt i høysesong. Men Rethymnon er også en vanlig gresk by, med en lang historie og et innholdsrikt hverdagsliv.
Gamlebyen i Rethymnon er en blanding av venetiansk, tyrkisk og gresk arkitektur, og det er her mye av lokalbefolkningen bor. På varme kvelder sitter kvinnene i de trange gatene med sitt tradisjonelle håndverk mens mennene samles på nabolagets kafé. I enden av den gamle bydelen ligger Fortezzan, det imponerende venetianske fortet fra 1500-tallet. I en av bastionene der holder det historiske museet til. Her kan du beundre gjenstander fra områdets forskjellige tidsepoker.

Othonas

I mange år har den kretiske dietten vært framstilt som en av Europas sunneste og mest smakfulle. Det har flere eksperter konstatert. En av deres mest sikre kilder er Mr.Othonas som er en matkjenner, som igjennom årene har tilbudt en allsidig meny på hannes restaurant i kjernen av Rethymnos gamle bydel.

I flere greske medier har Othonas blitt nevnt som ett forbilde for både kvalitet og smak. Derfor er det opplagt at man velger å inkludere denne på sin kulinariske reise på Kreta. Her finnes ett stort utvalgt av småretter på menyen, som alle inngår i konseptet "Meze". Her bør fokuset være på å dele maten mellom alle som spiser, så man får sjansen til å smake og prøve alt som kommer fram på bordet.

Mr. Othonas står selv på kjøkkenet og byr sine gjester gjerne inn for en nærmere titt på råværene og tilberedelsen.

Pagliaccio

Langs strandveien i Rethymnon finner man denne restauranten. Menyen består av byens beste pizzaer og ikke minst andre italienske spesialiteter.
Restauranter følger en italiensk retning, men har i tillegg også klart å holde på sine greske røtter. Derfor inneholder menyen også et godt utvalg av greske retter og lokale retter fra Kreta.

Vil man spise godt og nyte en passende atmosfære, så er denne restauranten et sikkert valgt for både store og små!

Tlf: +30 2831 055255