Dette reisemålet har stengt for sesongen. Rett før sesongen starter igjen kommer siden til å bli oppdatert med informasjon om utflukter, trefftider etc.

Platanias

Platanias er den største av en rekke små sammenvokste badebyer langs Chaniastranden, og passer bra for deg som liker litt liv og røre. Her er det et sentrum med et relativt stort utvalg av restauranter, uteliv og butikker. Den vakre milelange stranden skifter karakter hele tiden. Av og til er en hvit, av og til rød, av og til langgrunn og av og til er bølgene litt høyere.

Vanilia

Platanias’ beste mezerestaurant (greske småretter) med fin innretning. Ligger ved hotell Santa Helena i Platanias. Har flere utsøkte, greske retter. Restauranten har dessuten et stort lekerom til barnene. Vennlig personale vil betjene deg hele kvelden.

Tlf:  +30 694 700 9617

Haroupia

Restaurant i den gamle del av Platanias, som har spesialisert seg i lokale retter fra Vest Kreta. Restauranten er liten og intim og det blir gjort mye ut av å gi gjestene en fin opplevelse. Du har mulighet for å nyte den fine utsikten mens du nyter maten.

Tlf: +30 2821 068603

Vigli

I den pittoreske byen Pano Platanias finnes det et unikt område med en storslått utsikt over Platanias. Det er denne utsikten som har gitt restauranten sitt navn da Vigli betyr Vakttårn. Familien Vougaraki serverer tradisjonelle retter tilberedet på tradisjonelle råvarer av høyeste kvalitet. Vi anbefaler et måltid her når solen er på vei ned for å få den absolutt beste opplevelsen.

Tlf: +30 2821 060559

Zafferano

Elegant middag i en stilfull og romantisk atmosfære. Kreativt italiensk kjøkken og sushi på menyen. Stort utvalg av vin og lekre desserter, alt servert med stor gjestfrihet. Kun åpent på kvelden.

Telefon: +30 2821 038180 eller +30 697 4958573.