Agia Marina

Agia Marina er et ganske stort, til tider livlig, og populært feriested ikke langt fra Chania by. Strendene er langgrunne, selv om det også finnes kortere strekninger hvor det er mindre langgrunt. I den gamle delen av Agia Marina finner du vakre torg med kafeer og små, koselige tavernaer. Parallelt med den gamle delen går den lange kystvegen, som forbinder stedet med Platanias. Her er det også gode shoppingmuligheter, både når det gjelder lokale produkter, klær og sko. Restauranter finnes det mange av. 

Nymfi

Kjent og populær restaurant som ligger i Agia Marina. Er barnevennlig med deres morsomme lekeplass, samtidig med at den er romantisk og utrolig hyggelig innrettet. Gode lokale og internasjonale retter. Her serveres utrolig godt kjøtt. Personalet prater skandinavisk.

Restauranten har et stort utvalg av glutenfrie alternativ.

Tlf: +30 2821 060639

Raeti

Hyggelig familieeid gresk restaurant som ligger i Agia Marina. Den vennlige betjeningen kombinert med et par gode lokale retter og et fint utvalgt av pizzaer gir deg en god opplevelse. Vi garanterer en autentisk og hyggelig kveld med god mat.

Restauranten har et stort utvalg av glutenfrie alternativ.

Tlf: +30 2821 068212

Roka

Tradisjonell gresk familietaverna som ligger i Agia Marina. Behagelig betjening av de tre brødre og bestefar som sitter og hilser alle hjertelig velkommen. Mest berømt for sine greske retter, samt de gode og meget overkommelige priser. Restauranten er plasser litt opp i fjellet vekk fra turistgatene. Her finner du en riktig autentisk gresk stemning.

Tlf: +30 2821 068608

Kantina

Ligger foran hotell Apladas i Agia Marina. Riktige gode burgere, pizzaer og salater. Og ikke minst deres helt fantastiske frokost. Glem ikke å bestille en god ferskpresset appelsinjuice.

Tlf: +30 2821 060522

Almira

Restauranten er plassert tett på vannet i Agia Marina. Her kan du fra tidlig morgen til sent på kvelden, nyte godt av en rikholdig internasjonal meny og gode drinker. Det er også en del solstoler på stranden som er gratis, for betalende gjester på restauranten.

Tlf: +30 2821 084960

Piazza

På denne kaféen er deres styrke god kaffe, og engelsk frokost som serveres fra 07:00-13:00. Kaffe finns det i alle varianter. Det finnes også snacks og pizza på deres meny.

Tlf: +30 28210 60484 

Massalla House

Velkommen til Massalla House! Oppdag hemmelighetene ved indisk gastronomi med vegetariske alternativer. Restauranten er beriket med indiske gastronomiske innslag og spesialiteter med ferske ingredienser, sjeldne krydder og eksotiske oppskrifter.

Tlf: + 30 28210 60565 / +30 694 286 0691

Turchese

En tradisjonell italiensk restaurant med god atmosfere i sentrum av Agia Marina foran hotell Solimar Turqouise hotell. Restaurantens internasjonale prisbelønte kokk gir en moderne touch og smak av de spesialitetene som serveres der. Ideell plass for både lunsj, brunch og middag. For alle kaffeentusiaster er ”kaffekiosken” åpen hele dagen, med smakfull kaffe. Åpent fra kl. 07:30 til sent på kvelden. Reservere gjerne bord.

Telefon: +30 6983 400700.

Spiti

Spiti ligger i et elegant renovert, tradisjonelt kretensisk hjem som ble bygd 1947 av restauranteierens farfar. Navnet på restauranten "Spiti" kommer fra det greske ordet "hjem", som strever etter at alle skal føle seg som hjemme i deres kretensiske gjestfrihet med hjemmelagde og lokale smaker som har en kreativ "touch".
Restauranten er åpen daglig fra klokken 12:00 og tilbyr brunsj og lunsj fram til sent på kvelden før middag, cocktails og desserter. Spiti strever for å tilby deg en opplevelse basert på kvalitet, mangfold og verdi av det kretensiske liv og kultur, med lokale, ferske produkter, og lokal øl og vin.
Restauranten har lokasjon i Agia Marina ca. 200 meter fra Vings servicekontor.